vineri, 25 iunie 2010

Ministerul Minciunii şi greva profesorilor

Deşi ştia că "Sunt mulţi profesori care spun azi - 9 iunie 2010 - că nu încheie situaţia şcolară", ministrul Funeriu anunţă pe 9 iunie 2010:

Declaraţia ministrului Funeriu seamană cu promisiunile partidului care l-a pus ministru intrucat nu puteai sa dai ca sigur în 9 iunie 2010 ce vor face toţi profesorii pe 11 iunie.
Ministerul, inspectoratele şi şcolile ştiau că au profesori care sunt în grevă, profesori care au semnat zi de zi "GREVĂ" în condică şi anunţand pe toate căile faptul că nu încetează protestul, deşi afişele puse au fost rupte de slugile directorilor corupţi:În condică se poate observa că ultima semnătură încercuită este cea a directoarei Buciu, cea nu ştia că există profesori în grevă deşi chiar şi ea făcea grevă.Cei mai avantajaţi au fost ca de obicei cei care nu fac grevă, dar nu îşi fac nici orele, în schimb îşi încasează salariile întregi pentru că sunt oamenii de încredere ai directorilor corupţi, gaşca care votează la ordin. Acesta este un motiv pentru care unii oameni nu fac grevă. Vin la şcoală fluierand (la propriu) o dată pe lună, îşi iau salariul la care se adaugă eventual o gradaţie de merit şi ... sunt mulţumiţi. Noi ne-am făcut orele făcand şi pregătire suplimentară neplătite.Lista cu profesorii grevişti pe uşa cancelariei.Lista cu profesorii grevişti pe uşa liceului.Minciuna spusă tribunalului de oamenii care dirijează "educaţia": "Începand cu data de 31.05.2010 nu a anunţat că este în grevă"Semnăturile şi ştampilele Minciunii. Inspectorul general Cristian Alexandrescu şi directoarea Ilinca Buciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu