luni, 31 mai 2010

Sindicatul Tinerilor Profesori din România cere reducerea coruptiei cu 25%

Sindicatul Tinerilor Profesori din România a apărut din dorinţa apărării intereselor profesionale ale salariaţilor din sistemul educaţional în vederea unei mai atente supravegheri a respectării drepturilor salariaţilor, asigurării bunăstării generale, a bunei-credinţe în relaţiile de muncă, a eliminării corupţiei din educaţie, a reprezentării corecte a membrilor de sindicat.


Sindicatul Tinerilor Profesori din România este persoană juridică română a cărei activitate se desfăşoară în conformitate cu prevederile Constituţiei, Codul Muncii, Statutul pesonalului didactic, Contractul Colectiv de Munca, ale Legii Sindicatelor, precum şi prevederile prezentului Statut.


Sindicatul Tinerilor Profesori din România nu sfătuieşte pe nimeni nici să adere şi nici să nu adere la sindicat, însă îi va sprijini puternic pe salariaţii din sistemul educaţional cărora li se încalcă drepturile fiind supuşi abuzurilor din sistem.

În cazul în care nu putem ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă sau aceasta nu mai este posibilă S.T.P.R vă va angaja un avocat şi vă va reprezenta interesele in instanţă.

Pentru orice problemă nu ezitaţi sa ne contactaţi pe adresa de email: sindicat_2010@yahoo.com2 comentarii:

  1. Cum ma pot inscrie in sindicat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti cei interesati de inscriere sau activare in Sindicatul Tinerilor Profesori din Romania pot trimite mail pe adresa sindicat_2010@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere