miercuri, 7 martie 2012

Abuzuri şi corupţie la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr".




Anuleaza decizia nr. 220 din 30.06.2011 emisa de intimatul Colegiul National “Gheorghe Lazar”. Obliga intimata sa reintegreze contestatoarea pe postul deţinut anterior emiterii deciziei de concediere. Obliga intimata la plata câtre contestatoare a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat, de la data concedierii, 30.06.2011 pana la reintegrarea efectiva. Obliga intimata la plata catre contestatoare a sumei de 1800 lei reprezentand cheltuieli de judecata (onorariu avocat).

Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" a devenit în ultimii ani un "Fenomen Piteşti" al învăţământului bucureştean. Şcoala este condusă de fapt de doamna educatoare Neagoe Ionela din satul Curcani, jud. Călăraşi şi care pe criterii politice a ajuns directoare adjunctă. Ea regizează înscenări profesorilor care nu se aliniază spiritului de gaşcă. Se poartă ca şi când ar fi pe propria ei moşie atâta timp cât toate abuzurile îi sunt girate de Inspectoratul Şcolar şi Ministerul Educaţiei, instituţii corupte până în temelii.

Pentru ultimul abuz Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" trebuie să plătească despăgubiri de aproape un sfert de miliard de lei la care se adaugă 18 milioane lei cheltuieli de judecată. În mod normal suma trebuie imputată directorilor Ion Victor Nicolae, Neagoe Ionela şi membrilor comisiei care au produs abuzul. 

 Neagoe Ionela - educatoarea din satul Curcani, jud. Călăraşi, devenită peste noapte specialistă în management defectuos, înscenări cu slugile preacredincioase Mihăilescu, Ştefan, Banu, Ionescu, Alexandrescu, trupa de şoc specializată în intrigi sub oblăduirea incompetentului Ion Victor Nicolae.

9 comentarii:

  1. Se pare ca unii nu au rusine. In cazul acesta, dvs. Dvs stiti cine este aceasta Ioana Rieber? Stiti cum aratau planificarile doamnei in cauza? Ati intrebat-o vreodata despre lectiile cu tema "cum sa prind barbat cu bani" realizate in locul orelor de istorie? Ati citit declaratiile copiilor? Ati intrebat-o vreodata de ce a refuzat orice asistenta la ora? Nu era o forma de presiune (asistenta la ora). Intra in atributiile sefilor de catedra si ale directorilor.
    Ati avut vreodata curiozitatea sa urmariti progresele acestei scoli de cand se afla la conducere cei doi directori? Deciziile care au privit-o pe Ioana Rieber s-au luat in consiliul de administratie si ulterior s-au supus la vot in consiliul profesoral. Nu va puneti intrebarea de ce toata lumea a fost de acord?
    Mai interesati-va. Nu prezentati lucrurile dintr-o singura perspectiva. Denigrati doi oameni care au tolerat situatia pana cand nu s-a mai putut.

    RăspundețiȘtergere
  2. "ulterior s-au supus la vot in consiliul profesoral"

    Este un fel de democratie stalinistă, cine nu votează ca directorii devine duşmanul poporului?

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-o şcoală trebuie să existe mai multe puncte de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant e ca aceste puncte de vedere au coincis. "Democratie stalinista"? Cunoasteti foarte bine procedura...asa ca nu incercati sa induceti in eroare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna profesor doctor Ioana Rieber a fost unul dintre cei patru profesori pe care i-am avut la istorie. Am avut-o dupa dumneaiei ca profesor si pe doamna metodista Rodica Mihailescu, dar cu doamna Rieber am reusit sa castigam chiar si un premiu la un concurs de istorie. Nu cred ca dumneaiei ar fi invatat pe cineva cum sa agate barbati cu bani pentru ca abia ii ajungea ora ca sa ne povesteasca tot ce vroia despre istorie. La sfarsitul fiecarei lectii ne povestea legende, traditii, sau despre personaje istorice, dar nu despre dumneaiei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut-o si eu pe doamna Rieber profesoara 4 ani de zile si as putea spune foarte multe lucrururi despre dansa. Cum ar fi faptul ca un semestru nu s-a prezentat la ore, cand venea ne vorbea despre printi, printese, Sisi si Franz sau de faptul ca "este absolut imposibil sa rezisti sa intri intr-un magazin atunci cand vezi o rochita si ca trebuie sa o iei". Mentionez ca nu fabulez, aceasta este realitatea, din pacate.
    Liceul Lazar este un liceu foarte bun si ar fi si mai bun daca doamna Rieber nu ar mai preda acolo sau daca si-ar schimba obiceiurile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da,sunt multe de spus despre "Ioana Rieber"veti auzi- si alte comentari.

    RăspundețiȘtergere