sâmbătă, 25 septembrie 2010

Stefana Gheorghiu directoarea infractoare portocalie de la Colegiul Gheorghe Sincai sau educatia condusa de escroci

Ştefana Gheorghiu după ce a fost demisă de la Liceul Cerchez pentru "management defectuos" a fost numită de partidul portocaliu directoare la Colegiul "Gheorghe Şincai". Inspectorul portocaliu, Cristian Alexandrescu, patronul corupţiei din învăţămantul bucureştean a cărui soţie se remarcă prin abuzuri la Colegiul "Ion Creangă" s-a gandit că "managementul defectuos" este calitatea cea mai înaltă cerută pentru directorii unităţilor de educaţie, evident pentru a jefui banul elevilor. La fel a procedat la mai toate unităţile de învăţămant unde a pus slugi credincioase, corupte şi fără caracter şi fără scrupule, incompetente. Un exemplu este şi incompetenta de la Colegiul George Coşbuc, Coţovanu Sorina, care nu ştia că luni, 13 septembrie 2010 începe şcoala. Astfel elevii nu au primit nici un orar în prima zi de şcoală deşi şeful corupţiei naţionale din educaţie, Funeriu Daniel dăduse un ordin după care orarul trebuia să fie gata pe 9 septembrie. Aceste scursuri şi rebuturi ale sistemului educaţional ale căror performanţe unice sunt slugărnicia şi supunerea nu au obţinut nici un fel de performanţe cu elevii. Performanţele lor se măsoară în gesturi de pupincurism. Şi aici se descurcă la nivelul "Foarte bine".
Vom prezenta un amplu material pe această temă, despre modul în care sunt trataţi profesorii în era Funeriu.Profesoară a Colegiului Naţional Gheorghe Şincai împiedicată prin violenţă de către bodyguarzi să intre în cancelarie la propriul loc de muncă din ordinul directoarei portocalii Ştefana Gheorghiu, sluga credincioasă a lui Daniel Funeriu şi a parvenitului, Cristian Alexandrescu.Între timp elevii se bat la poarta şcolii pentru că bodyguarzii au treburi mai importante decât să asigure protecţia celor care le plătesc salariile. Bodyguarzii sunt câinii personali ai doamnei directoare Ştefana Gheorghiu, corupta portocalie, demisă de la Colegiul "Grigore Cerchez" pentru "MANAGEMENT DEFECTUOS".Iată respectul oferit profesorilor în epopca Funeriu. Spiru Haret şi Gheorghe Şincai se răsucesc în mormânt...

Ca urmare a acestui fapt vor avea loc noi acţiuni de protest împotriva escrocilor care conduc educaţia portocalie, plângeri penale, demonstraţii de protest şi acţiuni în instanţă.

6 comentarii:

 1. Spy Funeriu & Alexandrescu27 septembrie 2010, 21:21

  Funeriu pregateste discret debarcarea oamenilor incomozi. El aranjeaza calificative in diverse unitati de invatamant, supraevalueaza pe unii si subevalueaza pe altii in pregatirea unor disponibilizari de primavara "dictate de FMI" pe criterii obiective. Infractorul portocaliu a luat gradul didactic I liderului STPR desi stie ca a facut o ilegalitate. Aceasta este guvernarea portocalie. Hotie si mafie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Spy Funeriu & Alexandrescu27 septembrie 2010, 21:22

  Asadar atentie la "obiectivitatea" din primavara.

  RăspundețiȘtergere
 3. ciuma portocalie incalca regula democratiei cu nepasare!!! profesorii de elita sunt marginalizati si lichelele sunt promovati!!!
  inspectorul cristian alexandrescu ,infractorul bucurestiului ,sclavul ciumei protocalii,saltul in aceasta barca l-a facut de la liberali pedepseste profesorii curati ,cei care au dat examene serioase si ii promoveaza mizeriile,directori ca buciuc ,gherghiu.cotovanu,pardon cotofanca ,turnatoarea si mizerabila!!

  RăspundețiȘtergere
 4. As dori sa fac o mica remarca ce tine de acest articol,probil autorul este prost informat despre ceea ce se petrece in acest liceuin primul rand ultima filmare este de acum 3 ani,cand D-na Gheorghiu era inca profesoare,si in al 2-lea rand acest incident a avut loc in afara liceului>

  RăspundețiȘtergere
 5. Tipa aceasta , Gheorghiu Stefana, nu cumva a fost si pe la Autobuzul acum ceva vreme ? A fost implicata intr-un scandal sexual si a plecat cu tinicheaua de coada de acolo .

  RăspundețiȘtergere
 6. Incompetenta incompetentelor, escroaca si jefuitoare.

  RăspundețiȘtergere