sâmbătă, 27 aprilie 2013

Abuz si coruptie la Colegiul "Ion Creanga", sector 4

Directoarea "Florica", sotia fostul inspector general corupt, parvenit al regimului portocaliu, Cristian Alexandrescu, a instaurat in Colegiul "Ion Creanga" un regim personal de tip totalitar. La Colegiul "Ion Creanga" cultul personalitatii este la el acasa. La fel si turnatoria, trasul cu urechea pe la usi, instigarea profesorilor impotriva elevilor, a elevilor impotriva profesorilor, a profesorilor impotriva profesorilor si, de ce nu, a parintilor impotriva cadrelor didactice. Toate acestea se numesc MANAGEMENT, doamna Florica fiind experta in "divide et impera". 
Din intelepciunea si cugetarile luminoase ale tovarasei "Florica" va prezentam cazul unei profesoare care a fost sanctionata usturator de catre doamna Florica impreuna cu slugile sale obediente pentru ca ... nu a fost prezenta la o inspectie atunci cand avea febra 38,5 grade fiind in concediu medical. In conceptia luminoasa si vizionara si superioara (de partid) a doamnei Florica, pana la 41 de grade (adica pana se sparge termometrul clasic cu mercur) oamenii trebuie sa stea drepti in fata directoarei totalitare, o adevarata nepoata a lui Stalin. 
Inspectoratul a sesizat repede abuzul doamnei Florica si i-a anulat potlogaria cu care obisnuieste sa sicaneze cadrele didactice si elevii. 
Iata si documentul:


Evident ca acum doamna Florica si slugile sale cele mai dragi au dosar penal penru fals, uz de fals si abuz in serviciu, asa cum le sta bine, si acesta este doar inceputul pentru ca o serie de actiuni vor demara pentru starpirea abuzurilor si a coruptiei din liceu. Bonus va prezentam declaratia de averei a directoarei "Florica" care (sic!), cu atata truda a strans masini si apartamente, bijuterii si tablouri de mii de euro din salariul de profesor-director.


Deşi are un salariu de 3083 lei ca inspector, iar soţia un salariu şi mai mic ca directoare la liceul "Ion Creangă" harnica doamna Florica a cumpărat:

- 2 terenuri în Prahova şi Ialomiţa
- 2 case în Bucureşti şi Prahova
- 2 maşini, un Renault şi un Fiat
- 1/2 kilogram de bijuterii de "familie"

Asta pentru a nu pune la socoteală bunurile înstrăinate pe alte nume şi care nu apar în declaraţia de avere, cum ar fi maşina cu care aleargă odrasla alexandrină corigentă-absolventă a liceului Şincai.

8 comentarii:

  1. Tovarăşa Florica, trup şi suflet dedicată lui Băsescu obligă personalul din liceu să semneze liste de susţinere pentru partidul mişcarea populară. Corect îi?? Chiar n-o poate opri nimeni??

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e doar coruptie in C.N. "Ion Creanga"..e o intreaga mafie...degeaba inveti,sti si faci meditatii de iti sar ochii din cap cate 6 ore pe saptamana ca daca nu dai spaga ceruta nu te trece!! RUSINEEE!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vina Politia sa ii "salte" si de la Creanga ca ne-am saturat!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Florica mi-a confiscat S.W.A.G.-ul :( il vreau inapoi :o333

    RăspundețiȘtergere
  5. copilul meu este in clasa 9 H si chiar daca scoala a inceput deja de mult , copiii nu au inca toate manualele, sunt tinuti in frig iar clasa 9 H este DEVASTATA, pe perioada verii s-a furat TV iar scaunele copiilor nostri sunt rupte, clasa intreaga este un dezastru.Am intampinat deja probleme la secretariat cu birocratia din liceu, in sensul ca daca la alte licee deja dupa 2 zile copiii au primit carnete de elev vizate pe anul in curs, aici la Creanga inca nu avem vizate carnetele de note, cumparate de noi, parintii.Mentionez ca si doamna diriginta este racita cobza si copiii la fel, din cauza frigului.Am intrebat la secretariat azi daca s-a dat drumul la caldura si mi s-a spus ca nu stiu daca e cald in clasa, ca primesc caldura de la o scoala aflata in apropiere.Copilul meu este f racit, ia antibiotice, nu mai are glas si saptamana trecuta primele 2 zile a stat doar cu jacheta pe ea la clasa.Ce de de facut? sa ridicam din umeri? este cel mai simplu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si s-a schimbat ceva? Cu tot abuzul si coruptia lucrurile stau la fel ca inainte. Copiii ingheata de frig in clase, nu au carti si nici conditii civilizate. Daca s-au facut oarecare imbunatatiri prin clase, s-au facut pe banii parintilor. Sotul directoarei este acum prof. in liceu. O familie fericita !

    RăspundețiȘtergere
  7. Directoarea Alexandrescu imparte bursele elevilor dupa bunul plac facand diferente intre elevii de la uman/ elevii mate-info, desi media generala conteaza, "nu isi aminteste" ca parintii au contribuit cu banii pentru cumpararea diverselor bunuri in liceu, si o spune public in sedintele pe scoala, decide (?) asupra obligativitatii contributiilor parintilor cu bani, hartuieste profesoriii cu experienta care obtin rezultatea bune, din cauza invidiei si multe altele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te supara, dar treaba cu bursele mi se pare mai mult decat normala! Nu mi se pare ok ca un copil de la filologie care sta si freaca menta sa fie comparat la medie cu unul de la mate info unde asta invata si la mate, biologie, fizica chimie plus materiile de filologie cum ar fi romana, istoria, filosofia, sau desen/muzica. Asa ca treaba cu departajarea la burse este o idee foarte buna

      Ștergere