marți, 7 iunie 2011

Bogata inspectoare Monica Cristina Anisie fraudează şi concursul de metodist al I.S.M.B.. Cazul "metodistei" Cîrlan Ane Maria

Învăţământul bucureştean sinonim cu CORUPŢIA
Monica Anisie un Al Capone feminin

Inspectoarea Anisie Monica (foto sus), soţia unui lucrător din Direcţia Generală "Anti"corupţie, Anisie Adrian,  s-a ocupat de organizarea şi fraudarea "concursului de metodişti ai I.S.M.B.". Împreună cu famiglia inspectori-directori Alexandrescu Cristian a acordat şi promovat ilegal la funcţia de metodist pe Cîrlan Anemaria. Inspectoarea Anisie Monica se simte foarte în siguranţă în matrapazlâcurile pe care le face cu un soţ în Ministerul de Interne primind şi organizarea admiterii la clasa a IX-a. Astfel Lupul este paznic la oi. Dar nu fără rezultate! Averea famigliei Anisie a crescut fantastic. Achiziţii, moşteniri, cumpărări, cadouri, şpăgi (se numesc "donaţii"). Examenul de admitere este sinonim cu o casă nouă, un teren sau o maşină. Te surprinde la aceşti mafioţi faptul ca anii de criză 2009, 2010... sunt cei mai buni pentru ei. Cea mai mare parte din avere este făcută pe timp de criză. Exact ca pe vremea lui Al Capone. Lăcomia acestor români depăşeşte orice închipuire. Corupţia fanarioţilor este modestă în comparaţie cu cei care ocupă încă funcţii în educaţia. 


Astfel se bucură de drepturi persoane care nu le deţin legal în timp ce persoane care ar trebui să beneficieze de ele legal sunt respinse abuziv de corupţii care s-au obişnuit să conducă tocmai o instituţie ce coordonează educaţia viitoarelor generaţii. Sesizat despre frauda de catre preşedintele S.T.P.R. prof. Corneliu Riegler, I.S.M.B. a răspuns exact ca mafia din Ministerul de Interne "vom investiga" şi ... a trecut anul şi nu au mai răspuns...

S.T.P.R. va organiza în perioada bacalaureatului mitinguri şi marşuri de protest între Ministerul de Interne, I.S.M.B., Colegiul "Gh. Lazar" şi Ministerul "Educaţiei".

Ultima oră: Pentru a da impresia de legalitate ISMB a "reorganizat" concursul de metodişti care este câştigat de ... aceleaşi persoane modificându-se condiţiile, adică pregătirea impostoarei Cârlan a devenit condiţia minimală. Iată cum fanarioţii din educaţie fac regulile după chipul lor. Ne întrebăm cum poate da lecţii un profesor cu gradul 2 unuia cu gradul 1.

11 comentarii:

 1. Vacanta este un sfetnic bun doamna Monica. Poate mai indreptati din porcariile pe care le patronati, altfel la toamna va fi nebunie curata in Gradinile Icoanei si Cismigiu. Iar metodista aia trebuie intai alfabetizata escroaca ordinara

  RăspundețiȘtergere
 2. Si te surprinde numarul de donatii. Cine dracu face cadou apartamente?

  RăspundețiȘtergere
 3. 4 din 5 furturi din Paris sunt comise de români. Asta spune multe despre doamna Monica

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamna Cârlan are o înaltă expertiză în cratiţă dar şi în sarmale şi uneori clătite.

  RăspundețiȘtergere
 5. Art. 9.
  1. Orice persoana are dreptul la libertatea de gindire, de constiinta si de religie; acest drept include libertatea de a-si schimba religia sau convingerea, precum si libertatea de a-si manifesta religia sau convingerea in mod individual sau in colectiv, in public sau in particular, prin cult, invatamint, practici si indeplinirea ritualurilor.
  Art. 10.
  1. Orice persoana are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie si libertatea de a primi sau de a comunica informatii ori idei fara amestecul autoritatilor publice si fara a tine seama de frontiere. Prezentul articol nu impiedica statele sa supuna societatile de radiodifuziune, de cinematografie sau de televiziune unui regim de autorizare.

  Nu mai trăim experimentul de la Piteşti doamna Cărlan, nici politica pumnului în gură.
  De reţinut!

  RăspundețiȘtergere
 6. Intrebare: de ce anuntul privind organizarea si desfasurarea acestui concurs a fost postat, pe site-ul ISMB, la sectiunea proiecte? Oare concursul a fost doar pentru anumite persoane? De obicei, comunicarile de la ISMB,MECT sau alte foruri educationale se anunta si in scoli. Probabil, aceasta este "transparenta" noastra, cea de toate zilele. Siinca o intrebare(retorica, evident).In ce a constat experienta profesoarei Cirlan privind coordonarea unor parteneriate educationale?

  RăspundețiȘtergere
 7. Citind cu atentie documentele postate pe
  site-ul ISMB, se poate observa ca pe cererea de inscriere la acest"concurs" se mentioneaza anul scolar 2010-2011, iar numirea"metodistilor" se face pt. anul scolar 2011-2012. Logica ar fi urmatoarea: inscrierea in septembrie 2011 pentru numire ca metodist in anul scolar 2010-2011, cu derulare in anul scolar 2011-2012. Pe mine ma doare capul. Oare nu si pe cei din ISMB? Dar, pe Cirlan? A, nu, ca pe ea nu are ce sa o doara.Ii doresc succes in monitorizarea si indrumarea proiectelor educationale, cu recomandarea ca acestea sa nu se desfasoare mai departe de Afumati.

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua,
  Dragii mei de ce va mirati ? dar sa vedeti cum sunt numiti directorii de scoli. Pile, relatii si altele.... sa va spun cum e la Liceul Republica.... ia sa vedeti, La liceul Sf. Pantelimon .... ooo un fost inspector de sport cum ajunge director si ce vocabular are, cum vorbeste cu profesorii, dar mai grav la invatamantul special , sa vedeti acolo ... pile .... popa care are slujbe in biserica e si director la surzi, nevasta presedintelui de la asociatia orbilor directoare la o scoala speciala si cum a falsificat actele ..... politia ce face? DNA-ul ?

  RăspundețiȘtergere
 9. e la presedintie, e merituoasa ....

  RăspundețiȘtergere