miercuri, 27 mai 2015

Florica Alexandrescu cercetată de Politiei Capitalei

Doamna directoare Florica de la Colegiul Ion Creangă este cercetată de Poliția Capitalei pentru evaziune fiscală prin organizarea de concursuri școlare cu taxă. Iată ce spune DIGI24 despre soția fostului inspector general corupt PDL:

Asociaţia Arhimede a fost înfiinţată în 2005 de către Petruş Alexandrescu, Georgeta Alexandrescu, Diana Olimpia Alexandrescu,  Florica Alexandrescu şi Liviu Rădulescu.
Scopul principal al asociaţiei este promovarea activităţilor în domeniul matematicii şi informaticii.
Elevii şi profesorii ar fi trebuit să facă performanţă şi să ajungă la olimpiadele naţionale. Asociaţia a organizat ani buni Concursul Arhimede cu ajutorul a peste 40 de profesori din diferite judeţe şi a încasat de la fiecare elev participant 25 de lei, fără a elibera chitanţe sau a plăti vreo taxă la stat.
Anchetatorii au descoperit că doar între 2010 si 2015, asociația ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 3,1 milioane de euro.



Iată ce spune și România Liberă

FRAUDĂ în educație. Asociația Arhimede ar fi făcut EVAZIUNE de peste 3 milioane de euro. Cine sunt oficialii implicați 


Asociația Arhimede ar fi organizat anumite concursuri școlare particulare ilegal, în școlile de stat, susțin anchetatorii. Autorităţile au descoperit că doar între 2010 si 2015, asociația ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 3,1 milioane de euro.
Asociaţia avea o structură piramidală şi fiecare membru implicat în organizarea de concursuri şi cursuri un rol precis remunerat.
Asociaţia Arhimede a fost înfiinţată în 2005 de către Petruş Alexandrescu, Florica Alexandrescu şi alții...
O adevărată famiglia...am spune noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu