vineri, 9 noiembrie 2012

Din nou despre corupţie şi abuz la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală

La Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Bucureşti corupţia şi abuzul sunt la ele acasă. De la profesori infractori care seduc elevele prin promisiuni de căsătorie pentru a avea relaţii sexuale sau vând scutiri elevilor până la profesoare care joacă în piese erotice împreună cu elevele.
 
 Iată şi ultimele isprăvi ele directoarelor Coţovanu Sorina şi Dumitrescu Carmen împreună cu gaşca de cartier: Preda Claudia, Şerbănescu Ioana, Gheorghe Monica, Miloş Doina şi proapăt titularizata fără concurs, Cristescu Floriana. Cele 7 femei (importante) au încălcat legea, iar Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" are de plătit o nouă despăgubire de 2000 RON (oare din banii cui ne intrebăm noi). Din nou incompetenţa managerială îşi dă mâna cu abuzul şi corupţia, însă de această dată va fi fost "la fel" (cum spunea Miloş Doina în sensul că se va încălca de fiecare dată hotărârea judecătorească). Sunt de plătit deocamdată 2000 RON (deci nu este la fel !). Dar vor mai fi şi alte despăgubiri.Extras din:
Decizia Tribunalului Bucureşti faţă de
Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”
din 9 martie 2012

Solutie: Admite acţiunea. Anulează fişa de evaluare a reclamantului profesor RIEGLER CORNELIU aferentă anului şcolar 2008-2009. Obligă pârâtul să refacă procedura de evaluare în vederea acordării calificativului anual, cu luarea în considerare a întregii documentaţii referitoare la activitatea didactică a reclamantului în perioada 2008-2009. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică din 09.03.2012.


Extras din:
Decizia Curţii de Apel Bucureşti din 7 noiembrie 2012
faţă de recursul declarat de
Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”

Solutie: Respinge recursul declarat de Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”, ca nefondat. Obligă Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” la plata a 2000 lei, cu titlu de despăgubire pentru judecată, către intimatul RIEGLER CORNELIU. Pronunţată în şedinţă publică din 07.11.2012.
Irevocabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu