miercuri, 7 martie 2012

Abuzuri şi corupţie la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr".
Anuleaza decizia nr. 220 din 30.06.2011 emisa de intimatul Colegiul National “Gheorghe Lazar”. Obliga intimata sa reintegreze contestatoarea pe postul deţinut anterior emiterii deciziei de concediere. Obliga intimata la plata câtre contestatoare a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat, de la data concedierii, 30.06.2011 pana la reintegrarea efectiva. Obliga intimata la plata catre contestatoare a sumei de 1800 lei reprezentand cheltuieli de judecata (onorariu avocat).

Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" a devenit în ultimii ani un "Fenomen Piteşti" al învăţământului bucureştean. Şcoala este condusă de fapt de doamna educatoare Neagoe Ionela din satul Curcani, jud. Călăraşi şi care pe criterii politice a ajuns directoare adjunctă. Ea regizează înscenări profesorilor care nu se aliniază spiritului de gaşcă. Se poartă ca şi când ar fi pe propria ei moşie atâta timp cât toate abuzurile îi sunt girate de Inspectoratul Şcolar şi Ministerul Educaţiei, instituţii corupte până în temelii.

Pentru ultimul abuz Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" trebuie să plătească despăgubiri de aproape un sfert de miliard de lei la care se adaugă 18 milioane lei cheltuieli de judecată. În mod normal suma trebuie imputată directorilor Ion Victor Nicolae, Neagoe Ionela şi membrilor comisiei care au produs abuzul. 

 Neagoe Ionela - educatoarea din satul Curcani, jud. Călăraşi, devenită peste noapte specialistă în management defectuos, înscenări cu slugile preacredincioase Mihăilescu, Ştefan, Banu, Ionescu, Alexandrescu, trupa de şoc specializată în intrigi sub oblăduirea incompetentului Ion Victor Nicolae.