joi, 18 noiembrie 2010

Fraudă de 1 miliard de lei, coruptie şi abuzuri la Colegiul National "Gh. Şincai". Mafia portocalie şi incompetenta Ştefana GheorghiuProtest autorizat la Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai" împotriva corupţiei şi abuzurilor directoarei incompetente, Ştefana Gheorghiu. Demisă pentru incompetenţă de la Colegiul "Gr. Cerchez", Ştefana Gheorghiu este numită de mafia portocalie din I.S.M.B. directoare la Colegiul "Gh. Şincai". Aici, expertiza contabilă indică o fraudă de 950.000.000 de lei vechi, aproape 1 miliard. de lei În loc să se facă anchetă pentru a vedea cine sunt responsabilii de fraudă şi corupţie, este anchetată profesoara care a sesizat frauda.


Oamenii de încredere ai directoarei dictatoare


Femeia de serviciu pe post de informator, unul din oamenii cheie ai directoarei. În loc să măture clasele are task-uri de băgătoare de seamă.


Directoarea dictatoare Gheorghiu ceartă pe jandarmi. În închipuirea ei toată lumea trebuie să o asculte precum femeia de serviciu angajată ca bagător de seamă


Imaginea corupţiei şi a abuzului - Ştefana Gheorghiu

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" încalcă Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, dar "oferă" cursuri de drepturile omului.

Încă un proces câştigat împotriva corupţiei din I.S.M.B. şi Colegiul National Bilingv "George Coşbuc" din Bucureşti. Sistemul educaţional românesc a devenit o şcoală desăvârşită a corupţiei.

Circulara cu nr.503/16.01.2009 a Inspectorului Şcolar General Stelian Fedorca transmisă prin fax la 19.01.2009 tuturor Directorilor unităţilor de învăţământ preuniversitar cere conducerilor unităţilor de învăţământ să ia “măsuri pentru sancţionarea tuturor celor care nu respectă prevederea referitoare la interzicerea strictă a fumatului în incinta şcolilor”. În mod paradoxal este sancţionat profesorul care sesizează că “se fumează chiar în faţa camerelor de luat vederi”. Aşa se face educaţie în Bucureşti în era Cristian şi Florica Alexandrescu!