sâmbătă, 25 septembrie 2010

Stefana Gheorghiu directoarea infractoare portocalie de la Colegiul Gheorghe Sincai sau educatia condusa de escroci

Ştefana Gheorghiu după ce a fost demisă de la Liceul Cerchez pentru "management defectuos" a fost numită de partidul portocaliu directoare la Colegiul "Gheorghe Şincai". Inspectorul portocaliu, Cristian Alexandrescu, patronul corupţiei din învăţămantul bucureştean a cărui soţie se remarcă prin abuzuri la Colegiul "Ion Creangă" s-a gandit că "managementul defectuos" este calitatea cea mai înaltă cerută pentru directorii unităţilor de educaţie, evident pentru a jefui banul elevilor. La fel a procedat la mai toate unităţile de învăţămant unde a pus slugi credincioase, corupte şi fără caracter şi fără scrupule, incompetente. Un exemplu este şi incompetenta de la Colegiul George Coşbuc, Coţovanu Sorina, care nu ştia că luni, 13 septembrie 2010 începe şcoala. Astfel elevii nu au primit nici un orar în prima zi de şcoală deşi şeful corupţiei naţionale din educaţie, Funeriu Daniel dăduse un ordin după care orarul trebuia să fie gata pe 9 septembrie. Aceste scursuri şi rebuturi ale sistemului educaţional ale căror performanţe unice sunt slugărnicia şi supunerea nu au obţinut nici un fel de performanţe cu elevii. Performanţele lor se măsoară în gesturi de pupincurism. Şi aici se descurcă la nivelul "Foarte bine".
Vom prezenta un amplu material pe această temă, despre modul în care sunt trataţi profesorii în era Funeriu.Profesoară a Colegiului Naţional Gheorghe Şincai împiedicată prin violenţă de către bodyguarzi să intre în cancelarie la propriul loc de muncă din ordinul directoarei portocalii Ştefana Gheorghiu, sluga credincioasă a lui Daniel Funeriu şi a parvenitului, Cristian Alexandrescu.Între timp elevii se bat la poarta şcolii pentru că bodyguarzii au treburi mai importante decât să asigure protecţia celor care le plătesc salariile. Bodyguarzii sunt câinii personali ai doamnei directoare Ştefana Gheorghiu, corupta portocalie, demisă de la Colegiul "Grigore Cerchez" pentru "MANAGEMENT DEFECTUOS".Iată respectul oferit profesorilor în epopca Funeriu. Spiru Haret şi Gheorghe Şincai se răsucesc în mormânt...

Ca urmare a acestui fapt vor avea loc noi acţiuni de protest împotriva escrocilor care conduc educaţia portocalie, plângeri penale, demonstraţii de protest şi acţiuni în instanţă.

luni, 13 septembrie 2010

Sindicatul Tinerilor Profesori din Romania protestează împotriva corupţiei din educaţie cu ocazia începerii anului şcolar 2010-2011
Şcoala ce poartă numele cărturarului ardelean devenită templu al corupţiei.
950.000.000 de lei vechi fraudă demonstrată în expertiza contabilă.Cerem reducerea corupţiei din sistemul educaţional cu 25%. În felul acesta nu va mai fi nevoie de reducerea salariilor profesorilor.

Nu uitaţi că şi noi avem copii care trebuie să mănânce, să se îmbrace şi să meargă la şcoală cu rechizite!

În sistemul educaţional se fac averi impresionante: inspectorii si directorii corupţi dobândesc în fiecare an terenuri, case, maşini şi kilograme de bijuterii de "familie".

Statul român nu mai poate plăti munca cinstită, dar poate cumpăra păpuşi de milioane de euro.

Statul român poate plăti însă un numar triplu de agenti secreţi faţă de perioada lui Ceauşescu (atunci erau 15.000, acum sunt peste 40.000).

Statul român se împrumută la F.M.I. ca să cumpere păpuşi stâmbe, să plătească interceptări de zeci de milioane de euro şi să împuşte câini.

Cuza şi Spiru Haret cred că se răsucesc în mormânt la ce se întâmplă în învăţământ. Gheorghe Şincai şi-ar şterge numele de pe instituţia care a fraudat banii elevilor.

Cuza a creat un sistem naţional de educaţie în condiţiile în care nu existau şcoli. Mă refer la clădire, acoperiş, nu mai spun tablă sau cretă. Nu existau fizic învăţători şi profesori şi cu toate acestea a reuşit.

Genocidul trebuie oprit acum!

joi, 9 septembrie 2010

Protest la Palatul Cotroceni impotriva coruptiei din educatie


Cerem reducerea corupţiei cu 25%


Ministerul Funeriu=Ministerul Corupţiei


Profesori care nu au ales şpaga


O echipă de filaj din serviciile secrete (băieţii nu sunt fotogenici)


Altă echipă de filaj din serviciile secrete


A treia echipă de filaj (a jandarmeriei)

Nicolae Ceauşescu a avut în serviciile secrete 15.000 de oameni
Traian Basescu are în serviciile secrete 40.0000 de oameni

Când este vorba de a angaja oameni în serviciile secrete nu mai avem probleme bugetare. Aici sunt bani. Ca şi pentru păpuşi sau alte tâmpenii. În rest, ieri se vindeau ţigări fără timbru "la liber" în Piaţa Obor, în poarta Primăriei portocalii.

miercuri, 1 septembrie 2010

Inspectorul Cristian Alexandrescu un parvenit al regimului portocaliu

"Preacinstitul" inspector şcolar al Municipiului Bucureşti, de culoare portocalie ca şi cel care l-a numit în funcţie - specialistul în pumni daţi în gura copiilor săraci - ministrul Daniel Funeriu, a adunat din salariul de profesor al său şi al soţiei sale o avere insemnată pentru o ţară săracă, în criză. Deşi are un salariu de 3083 lei ca inspector, iar soţia un salariu şi mai mic ca directoare la liceul "Ion Creangă" harnicul corupt din I.S.M.B. a cumpărat:

- 2 terenuri în Prahova şi Ialomiţa
- 2 case în Bucureşti şi Prahova
- 2 maşini, un Renault şi un Fiat
- 1/2 kilogram de bijuterii de "familie"

Asta pentru a nu pune la socoteală bunurile înstrăinate pe alte nume şi care nu apar în declaraţia de avere, cum ar fi maşina cu care aleargă odrasla alexandriană corigentă-absolventă a liceului Şincai din Bucureşti un templu al corupţiei cu o fraudă declarată de 950.000.000 de lei.

Că declaraţia este falsă o dovedeşte şi rubrica "Cadouri, servicii sau avantaje primite..." la care punctajul escrocului din ISMB este egal cu ... zero, aşa cum şi el dă dispoziţii telefonice la Coşbuc.
Vă vine să credeţi că domnul inspector şi soţia directoare de la Creangă nu au primit nici un cadou? Nouă nu!

De aceea domnule inspector - şef! - Cristian Alexandrescu cerem la Cotroceni reducerea corupţiei cu numai 25%. Vor urma acţiuni de protest din ce în ce mai ample până ce mafia din educaţia bucureşteană va agrea că o reducere a corupţiei ar fi benefică pentru sistemul fanariot care îl are în frunte pe Traian Băsescu.