vineri, 21 iunie 2013

La Colegiul "German" Goethe trafic de influenţă pentru notele beizadelelor româneşti - culisele unui scandal cu iz penal

Cazul Familiei General de Miliţie Lipă - reclamă nota beizadelei care învaţă ca "german" deşi este român, la un colegiu pentru etnici germani din Bucureşti,  Colegiul German Goethe. Deşi liceul este german metodele de conducere sunt pur româneşti ca şi personajele care trag sforile. Lipă şi Petrescu au devenit peste noapte nepoţii lui Bach şi Mozart.

Doamna General de Interne 

Colegiul/Liceul Goethe şochează prin numărul de etnici români, dar care se autoproclamă germani.
Un caz evident este cel al familiei general de Miliţie Lipă. Lipă reclamă nota propriei beizadele în cel mai pur spirit românesc al pilelor, cunoştinţelor şi relaţiilor ceea ce trădează o dată în plus că nu sunt etnici germani.

Se ştie că statul român şi-a vândut de mult etnicii germani pe sume de mii sau zeci de mii de mărci germane bucata. România post-comunistă a exprimat "adâncul regret" (un fel de regrete veşnice) şi a cerut iertare pentru vânzarea etnicilor germani atât Germaniei (că să ne primească în UE), cât şi etnicilor germani vânduţi la bucată.

Cum beizadelei - copil de general, Ministerul de Interne, nu te joci cu oamenii "legii" - i-a ieşit doar media 9 la logică (beizadeaua nefiind vreun premiant), fam. general (miliţie) Lipă ne-a anunţat că va face intervenţii (cu "tupeu" domnu Lipă?) "la Pricopie" (bănuim că este vorba de dl. Remus, ministrul Educaţiei cu profesori infractori şi a celor care seduc elevele şi primesc calificativul "foarte bine" chiar daca elevele s-au sinucis după).


                                                                    Domnul "Remus",
                                         Ministrul "Educaţiei" şi Corupţiei care se învaţă din Şcoală


Anchetă la Colegiul Goethe din Capitală. Parintii s-au folosit de acte false pentru un loc în şcoală.

 

Colegiul Goethe, asaltat de românii nemţi. Strania explozie a etniei germane în Capitală şi culisele unui scandal penal 

Preluare după  HotNews.ro


Sursa foto: Agerpres

Actorul Mihai Calin sustine ca a depus plangere penala impotriva conducerii Colegiului German Goethe din Bucuresti si a parintilor care au dat declaratii notariale pe proprie raspundere ca sunt etnici germani, dar despre care spune ca nu le pot dovedi. Calin afirma ca a incercat sa isi inscrie copilul la Colegiu, dar ca nu mai prindea loc decat daca se declara de etnie germana. "Adica daca faceam un fals in acte publice, la fel ca trei sferturi dintre parintii care si-au inscris copiii aici", sustine actorul. Directoarea Colegiului, Cristina Popa, a declarat pentru HotNews.ro ca are "dubii" referitor la etnia celor inscrisi, dar a precizat ca nimeni nu poate dovedi eventuale falsuri. "Anii trecuti erau cam 30 de etnici germani, anul acesta au fost 300", a declarat ministrul Educatiei, Catalin Baba. El sustine ca ministerul "nu are cum sa spuna daca o persoana este etnic german sau nu".
  • Surse din sistem susţin că plăţile ilegale (şpaga) pentru facilitarea intrării în Colegiul German Goethe ajungeau anii trecuţi la 5.000 de euro pentru admitere şi continuau până la finalizarea studiilor.